کتاب-مصور-کودک
صفحه 53 از 67 • شاطر •
صفحه 53 از 67 •
1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 60 ... 67 
رد: کتاب-مصور-کودک
mohammad_h نوشته است:کتاب زورو از سوپراسکوپ با کیفیت بالا تقدیم به همه همکاران فروم:
لینک دانلود:
4shared.com 4shared.com/file/97179041/9c0d127d/Z01.html
4shared.com 4shared.com/file/97351429/31394f91/Z02.html
4shared.com 4shared.com/file/97517974/3c954e3b/Z03.html
4shared.com 4shared.com/file/97532398/eb29091a/Z04.html
4shared.com 4shared.com/file/97678763/e0c3508b/Z05.html
4shared.com 4shared.com/file/97684012/154cc836/Z06.html
4shared.com 4shared.com/file/97688806/4fffd36e/Z07.html
4shared.com 4shared.com/file/97698616/611ae695/Z08.html
پ.ن.1. این فایلها هم دارای پسورد هستند. عزیزانی که فعلا تمایلی به همکاری در امر اسکن و آپلود کتاب ندارند لطفا از فایل کم حجمی که قبلا برای آپلود قرار داده شده استفاده کنند.
پ.ن.2. باز هم خواهش می کنم اگه از عزیزان بازدید کننده کسی کتاب زورو رو داره لطفا صفحات باقی مونده رو اسکن کنه (فقط صفحات 11 تا 42 این کتاب تا حالا اسکن شده).
دستت درد نکنه محمد جان، واقعا" زحمت کشیدی، اون هم با خط Dial up، خیلی خیلی ممنون
امیدوارم به زودی یک نفر پیدا بشه که کامل این کتاب رو داشته باشه، چون تقریبا" 17-18 صفحهء کتاب نیست که تعداد قابل توجهیه!

Shervin- تعداد پستها: 476
Registration date: 2008-07-26
سلام و با تشکر از راهنمایی های عالی شمادوستان. بزودی کتاب رو براتون آپلود می کنم . چون یک مقدارهم مشکل اینترنت دارم. ضمنا کتابهای مارتین همونهایی بود که عکسش رو فرستاده بودید. می تونید اونهارو هم به اشتراک بزارید؟ خیلی دلم می خواد دوباره بخونمشون قبلا همه رو داشتم و لی چون مثل گل! ازشون نگهداری می کردم الان ندارمشون
ME- تعداد پستها: 125
Registration date: 2009-03-29
هانسل و گرتل
این هم کتاب هانسل و گرتل از انتشارات بامداد تقدیم به سام عزیز و سایر عزیزانی که لطف می کنند و در این فروم وقت می گذارند تا خاطرات کودکی شان را با بقیه قسمت کنند:

لینک دانلود:
4shared.com 4shared.com/file/97692260/af8c9ddf/Hansel_and_Gretel.html
pass=koodaki.forumotion.com
پ.ن.1. هر چند که داستان این کتاب همون موقع ها هم تکراری بود ولی از نقاشی هاش خیلی خوشم می اومد.
پ.ن.2. اگه موافق باشین دوباره برگردیم سراغ برنامه قبلی خودمون یعنی اسکن کردن بقیه کتابهای پرطرفدار 48 داستان. کتاب بعدی، انشاءالله علیمردان خان.
این کتابم تمام صفحاتش کامله و فقط جلدش رو ندارم. اگه از دوستانی که این کتاب رو دارند کسی زحمت بکشه و فقط جلد و پشت جلد این کتاب رو اسکن کنه ممنونش می شم.

لینک دانلود:
4shared.com 4shared.com/file/97692260/af8c9ddf/Hansel_and_Gretel.html
pass=koodaki.forumotion.com
پ.ن.1. هر چند که داستان این کتاب همون موقع ها هم تکراری بود ولی از نقاشی هاش خیلی خوشم می اومد.
پ.ن.2. اگه موافق باشین دوباره برگردیم سراغ برنامه قبلی خودمون یعنی اسکن کردن بقیه کتابهای پرطرفدار 48 داستان. کتاب بعدی، انشاءالله علیمردان خان.
این کتابم تمام صفحاتش کامله و فقط جلدش رو ندارم. اگه از دوستانی که این کتاب رو دارند کسی زحمت بکشه و فقط جلد و پشت جلد این کتاب رو اسکن کنه ممنونش می شم.

mohammad_h- تعداد پستها: 102
Registration date: 2009-03-15
نوار قصهي خرگوشها و ستارهها
سلام بر دوستان
چند هفته پيش يكي از دوستان خانوادگي اين نوار قصه را به من داد تا به صورت ديجيتالي تبديلش كنم. نام نوار قصه "خرگوشها و ستارهها" است و من با لطايفالحيلي توانستم حجمش را به اندازهاي در بياورم كه در يك فايل كمتر از 100 مگابايتي جا شود. من قبلا از اين نوار كاملا بياطلاع بودهام و انتشاراتش را هم نميشناختهام. محبوب من هميشه قصهگو و انتشارات بيتا بوده و هست. بهرحال اگر پيشتر هم در اينترنت بوده اما اين نسخه من است. نام رمز هم afshinihsfa بوده و در قسمت information فايل صوتي ، كليه مشخصات نوار درج شده است. نوار ظاهرا محصول سال 1361 است.
4shared.com 4shared.com/file/97879589/1fa74660/Rabbits__Stars.html
لذت ببريد.
چند هفته پيش يكي از دوستان خانوادگي اين نوار قصه را به من داد تا به صورت ديجيتالي تبديلش كنم. نام نوار قصه "خرگوشها و ستارهها" است و من با لطايفالحيلي توانستم حجمش را به اندازهاي در بياورم كه در يك فايل كمتر از 100 مگابايتي جا شود. من قبلا از اين نوار كاملا بياطلاع بودهام و انتشاراتش را هم نميشناختهام. محبوب من هميشه قصهگو و انتشارات بيتا بوده و هست. بهرحال اگر پيشتر هم در اينترنت بوده اما اين نسخه من است. نام رمز هم afshinihsfa بوده و در قسمت information فايل صوتي ، كليه مشخصات نوار درج شده است. نوار ظاهرا محصول سال 1361 است.
4shared.com 4shared.com/file/97879589/1fa74660/Rabbits__Stars.html
لذت ببريد.

Indiana Jones- تعداد پستها: 368
Registration date: 2008-06-03
Shervin نوشته است:Emiliano نوشته است:1. باز هم سلام به همه.
2. "شروین" عزیز، شما فقط یک شماره (شماره ی 1) مجله ی "کارتون" رو اینجا زحمت کشیدی، گذاشتی، یا بیشتر؟ اگه بیشتر، لینکاشون کجاست؟ اگه نه، قصد نداری باز هم این کار عالی رو ادامه بدی؟
سلام emiliano عزیز
من فقط همون یک شماره رو اسکن کردم، خوشحالم که مورد توجه شما واقع شده، بله، انشالا باز سراغ مجله هام میرم و اسکن میکنم، فقط مشکلش اینه که سایز مجله بزرگ تر از A4 هست و اسکن کردنشون کمی مکافات داره، اون مجله ای رو هم که اسکن کردم یه 2-3 سانتی ناچارا" از گوشه کناراش زده شده، ولی جوری هر صفحه رو تو دستگاه اسکنر تنظیم کردم که به عکسها و نوشته ها صدمه ای نخوره، ولی چشم، دوباره اسکن میکنم.
![]()
1. سلام "شروین" عزیز.
2. بی نهایت ازت ممنونم. ما چشم امیدمون به شماست. منتظر می مونم و پیشاپیش ازت سپاسگزارم.

Emiliano- تعداد پستها: 800
Registration date: 2007-10-25
ممنونم از همتون دوستان به خاطر زحمتی که برای آپلود کشیدین،خصوصا شروین ،محمد،فرید،حسین و افشین عزیز
چند روزی است گرفتارم و نتونستم چیزی آپلود کنم. ولی به زودی دست پر میام.
افشین جان
در مورد کتابهایی که از کانون نام بردی باید بگم که کانون کار دیگری هم داره به نام درخت سایه گستر که رضا شاه رو به درختی که با سایه اش طراوت بخش ایرانه و فرح رو به نیلوفری که در سایه این درخت باعث زیبایی ایران شده تشبیه کرده،کتابی که همزمان با آثاری چون کژال و پسرک چشم آبی و ماهی سیاه کوچولو -که آثاری تقریبا ضد شاهی بودن- چاپ شده،طیف گسترده و رنگارنگ نویسندگان و مفاهیم در آثار مکتوب کانون ،یه جریان تکرار نشدنی بود.
افشین جان
در مورد کتابهایی که از کانون نام بردی باید بگم که کانون کار دیگری هم داره به نام درخت سایه گستر که رضا شاه رو به درختی که با سایه اش طراوت بخش ایرانه و فرح رو به نیلوفری که در سایه این درخت باعث زیبایی ایران شده تشبیه کرده،کتابی که همزمان با آثاری چون کژال و پسرک چشم آبی و ماهی سیاه کوچولو -که آثاری تقریبا ضد شاهی بودن- چاپ شده،طیف گسترده و رنگارنگ نویسندگان و مفاهیم در آثار مکتوب کانون ،یه جریان تکرار نشدنی بود.

babak110- تعداد پستها: 322
Registration date: 2009-02-04
بابک عزیز قابلی نداشت . در ضمن این هفته جمعه برنامه نقره رو دیدی ؟ به یاد اردشیر کشاورزی قسمتی از نمایش حسن و خانم حنا رو پخش کرد خیلی حال کردم . نمیدونم چرا یاد تو افتادم !!! شاید به خاطر آواتارت
راستی یکی به من گذاشتن عکس تو سایت رو یاد بده ثواب داره

faridonline- تعداد پستها: 140
Registration date: 2009-02-27
faridonline نوشته است:
فرید جان در قسمت ارسال پاسخ (Postreply) بالای پنجره چند تا گزینه هست،رو گزینه host an image کلیک کن، وارد سایتی به اسم servimg.com میشی، اونجا ازت username و password ایمیلت رو میخواد که اکانت درست کنی، وقتی اکانت درست کردی در قسمت browse عکسهاتو انتخاب کن و رو گزینه host in کلیک کن، در صفحه بعدی در قسمت bbcode گزینه هائی به اسمهای Thumbnail و Image میبینی، اگر عکست خیلی بزرگه گزینه Thumbnail انتخاب کن و اگر عکست کوچیک هست گزینه Image رو انتخاب کن و رو قسمت copy کلیک کن و اینجا paste کن، کار راحتیه، امیدوارم درست راهنمائی کرده باشم.

بز بز قندي؟
سلام بر دوستان عزيز
من فايل ديجيتالي نوار قصه ي "بز بز قندي" را آماده كردهام اما هيچگونه اطلاعاتي در موردش ندارم. تنها اينها را ميدانم:
-محصول شركت رنگين كمان است.
-نوشابه اميري جاي يكي از بزغالهها حرف زده است.
-نوار قصهي خوش ساختي است!
چون معمولا اطلاعات كاملي در قسمت information فايلهاي صوتي ميگذارم از شما دوستان خواهش ميكنم در صورتيكه از سال ساخت و يا نام عوامل دستاندركار اين نوار اطلاعاتي داريد در اختيارم بگذاريد تا لينك آنرا در سايت قرار دهم.
ممنون.
افشين
من فايل ديجيتالي نوار قصه ي "بز بز قندي" را آماده كردهام اما هيچگونه اطلاعاتي در موردش ندارم. تنها اينها را ميدانم:
چون معمولا اطلاعات كاملي در قسمت information فايلهاي صوتي ميگذارم از شما دوستان خواهش ميكنم در صورتيكه از سال ساخت و يا نام عوامل دستاندركار اين نوار اطلاعاتي داريد در اختيارم بگذاريد تا لينك آنرا در سايت قرار دهم.
ممنون.
افشين

Indiana Jones نوشته است:سلام بر دوستان عزيز
ممنون.
افشين
بزبز قندی
بر اساس افسانه های فرهنگ مردم
م.آزاد-فریبرز لاچینی-پری زنگنه
ویژه گروه سنی الف و ب
فراهم شده در رنگین کمان -کارگاه آموزش و سرگرمی کودکان و نوجوانان
(رنگین کمان شماره 5)
حق چاپ و تکثیر محفوظ و متخلفین تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.
شماره مجوز 688/3ت -مرکز پخش ایران کاست-تلفن 756891

Spiderman- تعداد پستها: 73
Registration date: 2008-11-06
حذف
اين مطلب آخرين بار توسط babak110 در الإثنين أبريل 13, 2009 12:29 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.

babak110- تعداد پستها: 322
Registration date: 2009-02-04
babak110 نوشته است:ممنونم از همتون دوستان به خاطر زحمتی که برای آپلود کشیدین،خصوصا شروین ،محمد،فرید،حسین و افشین عزیز
افشین جان
آقا بابک، این کتاب درخت سایه گستر رو که گفتید نوشته کی هستش؟ چون من تعداد زیادی از کتاب های کانون اون سال ها رو دارم که پشتشون معمولاً اسم باقی کتاب های این انتشارات چاپ شده، اما تا به حال چیزی در مورد این کتاب نشنیدم.
Ramin- تعداد پستها: 158
Registration date: 2008-05-15
خاله سوسکه
سلام دوستان
امروز نوار قصه خاله سوسکه از شرکت زنگ نفریح رو برای شما آماده کردم، زنگ تفریح هم در زمان خودش کارای خیلی قشنگی ارائه داد، مدیر این شرکت نادره سالارپور بود که بعد از منحل شدن شرکت 48 داستان بوجود اومد، خاله سوسکهء زنگ تفریح بسیار اجرای زیبائی داره و برای خودم هم بسیار خاطره انگیزه، توشرکت زنگ تفریح دوبلورهای پسر شجاع، معاون کلانتر، گوریل انگوری و... همکاری میکردند، صداهای آشنائی که برای بچه های اون نسل که ما باشیم بسیار جذاب و دوست داشتنی بود، آخر همین نوار بعد از اجرای خاله سوسکه نادره سالارپور در نقش پینوکیو آهنگی درباره زمستون اجرا میکنه که بسیار قشنگه، بعد از سوپراسکوپ زنگ تفریح انتخاب دوم من هست، امیدوارم شما هم لذت ببرید

4shared.com 4shared.com/file/98158934/98c30f56/Khaleh_Sooskeh.html
امروز نوار قصه خاله سوسکه از شرکت زنگ نفریح رو برای شما آماده کردم، زنگ تفریح هم در زمان خودش کارای خیلی قشنگی ارائه داد، مدیر این شرکت نادره سالارپور بود که بعد از منحل شدن شرکت 48 داستان بوجود اومد، خاله سوسکهء زنگ تفریح بسیار اجرای زیبائی داره و برای خودم هم بسیار خاطره انگیزه، توشرکت زنگ تفریح دوبلورهای پسر شجاع، معاون کلانتر، گوریل انگوری و... همکاری میکردند، صداهای آشنائی که برای بچه های اون نسل که ما باشیم بسیار جذاب و دوست داشتنی بود، آخر همین نوار بعد از اجرای خاله سوسکه نادره سالارپور در نقش پینوکیو آهنگی درباره زمستون اجرا میکنه که بسیار قشنگه، بعد از سوپراسکوپ زنگ تفریح انتخاب دوم من هست، امیدوارم شما هم لذت ببرید

4shared.com 4shared.com/file/98158934/98c30f56/Khaleh_Sooskeh.html

ممنون اشكان جان
اشكان جان ممنونم از بابت اطلاعات نوار قصهي بز بز قندي.

Indiana Jones نوشته است:اشكان جان ممنونم از بابت اطلاعات نوار قصهي بز بز قندي.

Spiderman- تعداد پستها: 73
Registration date: 2008-11-06
صفحه 53 از 67 •
1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 60 ... 67 
صفحه 53 از 67