دانلود قصه و ترانه هاي کودکانه
صفحه 1 از 2 • شاطر •
صفحه 1 از 2 • 1, 2 
دانلود قصه و ترانه هاي کودکانه
سلام
این تاپیک فقط مخصوص دانلود قصه و ترانه هاي کودکانه می باشد.از سایر دوستان هم تقاضا می شود لینک مجموعه هایی که پیش از این آپلود کردند و در سایر تاپیک ها قرار دارد را به اینجا منتقل کنند.
سپاس
این تاپیک فقط مخصوص دانلود قصه و ترانه هاي کودکانه می باشد.از سایر دوستان هم تقاضا می شود لینک مجموعه هایی که پیش از این آپلود کردند و در سایر تاپیک ها قرار دارد را به اینجا منتقل کنند.
سپاس
imayram- تعداد پستها: 105
Registration date: 2008-09-29
مرغ تخم طلا
طرف اول نوار مرغ تخم طلا از مجموعه "قصه های بابا بزرگ" از شرکت "آوای چنگ"(سایر قصه های این مجموعه:کرم شب تاب،روباه مکار،خاله پیرزن و حیوانات و ...)
4shared.com 4shared.com/file/66277581/2f6f831f/Morgh-e_Tokhm_Talaa.html
imayram- تعداد پستها: 105
Registration date: 2008-09-29
رد: دانلود قصه و ترانه هاي کودکانه
imayram نوشته است:طرف اول نوار مرغ تخم طلا از مجموعه "قصه های بابا بزرگ" از شرکت "آوای چنگ"(سایر قصه های این مجموعه:کرم شب تاب،روباه مکار،خاله پیرزن و حیوانات و ...)
1. مریم جان، من این کاست رو از دوستان تقاضا کرده بودم؛ ولی، انگار کسی نداشتش. خیلی خیلی لطف کردی گذاشتیش و کلی خاطره واسه م زنده شد.
2. جداً ازت ممنونم.
Emiliano- تعداد پستها: 800
Registration date: 2007-10-25
دانلود نوار قصه
چند تا نوار قصه خوب اینجا upload کردم که هر کی حال کرد بره DL کنه. اگر لینک مستقیمشونم خواستین تو بحث "کنابهای مصور" گذاشتم . راستی کسی هست که نوار قصه " مهمان ناخوانده " رو داشته باشه؟!
4shared.com 4shared.com

4shared.com 4shared.com

rroozbehh- تعداد پستها: 36
Registration date: 2009-04-09
دل موش پوست پلنگ
بچه ها سلام من تازه اينجارو پيدا كردم و با ديدن بعضي از نوارهايي كه دنبالشون بودم كلي ذوق كردم. ممنون ازتون كه همچين فرومي راه انداختيد. من هم چندتا نوار قصه دارم كه براي خودم تبديلشون كردم مثل خروس زري - تيزچنگال-عليمردان-خاله سوسكه و ... كه ميخواستم بزارم براتون اما ديدم شما خودتون ماشاالله همه رو دارين
يه نوار قصه داشتم فك كنم اسمش دل موش پوست پلنگ بود كه اگه اشتباه نكنم طرف دوم نوار هم داستان يه شيطون بود كه تيكه كلامش "دادار دودونه" بودش
مال شركت زنگ تفريح بود. من اون نوار رو ندارم اينجا هم پيداش نكردم. خيلي ممنون ميشم اگه كسي داره آپلود كنه تا بتونيم بگيريمش.
رضا
يه نوار قصه داشتم فك كنم اسمش دل موش پوست پلنگ بود كه اگه اشتباه نكنم طرف دوم نوار هم داستان يه شيطون بود كه تيكه كلامش "دادار دودونه" بودش
رضا
devoted- تعداد پستها: 9
Registration date: 2009-05-17
سلام دوستان، من تازه عضو این فروم خاطرهانگیز و زیبا شدم.
من شدیدا به دنبال نوار ترانهها و قصههای سازمان آموزشی، فرهنگی هنری سحر میگردم. به خصوص نوار ترانهی «تولدت مبارک»
واقعا ممنون میشم اگر کسی نوارها رو داره برای آپلود بذاره
من شدیدا به دنبال نوار ترانهها و قصههای سازمان آموزشی، فرهنگی هنری سحر میگردم. به خصوص نوار ترانهی «تولدت مبارک»
واقعا ممنون میشم اگر کسی نوارها رو داره برای آپلود بذاره

Sayena- تعداد پستها: 8
Registration date: 2009-08-21
سلام
من ترانه های آلبم جمجمک برگ خزون رو دارم اگه کسی خواست بگه آپلود کنم یه جوری
من ترانه های آلبم جمجمک برگ خزون رو دارم اگه کسی خواست بگه آپلود کنم یه جوری

neeloofar- تعداد پستها: 2
Registration date: 2009-09-12
سلام خیلی عالیه نیلوفر خانم
فقط لطف کن و توی تاپیک کتاب مصور کودک آپلودش کن که دوستان بیشتری بتونن ازش استفاده کنن
فقط لطف کن و توی تاپیک کتاب مصور کودک آپلودش کن که دوستان بیشتری بتونن ازش استفاده کنن

babak110- تعداد پستها: 322
Registration date: 2009-02-04
آخه ترانه است...کتاب مصور نیست
neeloofar- تعداد پستها: 2
Registration date: 2009-09-12
neeloofar نوشته است:آخه ترانه است...کتاب مصور نیست
اینا ترانه و نوار قصه و مجله رو هم کتاب مصور حساب می کنن
zapata- تعداد پستها: 12
Registration date: 2009-07-16
neeloofar نوشته است:آخه ترانه است...کتاب مصور نیست
سلام
میدونم نیلوفر خانم. منظورم اینه که اکثر دوستان نوار های صوتی را اونجا گذاشتن .مثل ترانه های کوچک برای بیداری،تولدت مبارک،آثار سیمین غدیری و الهام حمیدی و... فکر می کنم اگر مایل باشید که دوستان بیشتری نوار شما را ببینند و استفاده کنند اون تاپیک بهتر باشه.چون این تاپیک بعد از مدتی به رده های پایین فهرست میره و کمتر بازدید کننده ای خواهد داشت
موفق باشید

سلام
دوستان ،کسی ترانه های کودک آلیس و بلا رو داره یا خبری از وجود این کار در هر جا ؟این دو عزیز ،برادر زاده های زنده یاد ویگن بودن و فرزندان کارو ........
دوستان ،کسی ترانه های کودک آلیس و بلا رو داره یا خبری از وجود این کار در هر جا ؟این دو عزیز ،برادر زاده های زنده یاد ویگن بودن و فرزندان کارو ........

moongar- تعداد پستها: 5
Registration date: 2009-05-18
آز آليس و بلا الوندي و نازي افشار يك مجموعه ترانه توي 4 shared هست
4shared.com 4shared.com/dir/7783124/d2e30c36/Barnameh_Koodak.html
4shared.com 4shared.com/dir/7783124/d2e30c36/Barnameh_Koodak.html

فندق شکن
من يک صفحه ( آلبوم) فندق شکن در سال 1354-1355 داشتم که موسيقي باله فندوق شکن چايکافسکي رو داشت. يک خانمي هم داستان رو خيلي آرام و با ملايمت روي موزيک ميخوند. اگه شما دارين لطفا عکس يا داستان صوتي رو بذارين.
خيلي ممنون

خيلي ممنون

ketabkhoon- تعداد پستها: 6
Registration date: 2010-02-21
[quote="Emiliano"]
[b]
1. مريم جان، من اين کاست رو از دوستان تقاضا کرده بودم؛ ولي، انگار کسي نداشتش. خيلي خيلي لطف کردي گذاشتيش و کلي خاطره واسه م زنده شد.
2. جداً ازت ممنونم.
3.سلام متاسفانه من نتونستم اين لينک باز کنم.يعني ي ايرادي پيدا کرده. ميشه ي بار ديگه اپلود کنين. خيلي خيلي ممنون
imayram نوشته است:طرف اول نوار مرغ تخم طلا از مجموعه "قصه هاي بابا بزرگ" از شرکت "آواي چنگ"(ساير قصه هاي اين مجموعه:کرم شب تاب،روباه مکار،خاله پيرزن و حيوانات و ...)
[b]
1. مريم جان، من اين کاست رو از دوستان تقاضا کرده بودم؛ ولي، انگار کسي نداشتش. خيلي خيلي لطف کردي گذاشتيش و کلي خاطره واسه م زنده شد.
2. جداً ازت ممنونم.
3.سلام متاسفانه من نتونستم اين لينک باز کنم.يعني ي ايرادي پيدا کرده. ميشه ي بار ديگه اپلود کنين. خيلي خيلي ممنون
شري شري- تعداد پستها: 2
Registration date: 2010-05-20
صفحه 1 از 2 • 1, 2 
صفحه 1 از 2