برنامه هاي كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا هنوز
صفحه 9 از 45 • شاطر •
صفحه 9 از 45 •
1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 27 ... 45 
Nippon Animation
سلام
براي خالي نبودن عريضه يك عكس برايتان ميگذارم كه مربوط ميشه به جلد بسته سيدي صوتي موزيك تيتراژ كارتونهاي كمپاني نيپون كه البته براي ما كاملا نا آشناست. اما عكسهاي آشنايي داره. ببينيد:
افشين

براي خالي نبودن عريضه يك عكس برايتان ميگذارم كه مربوط ميشه به جلد بسته سيدي صوتي موزيك تيتراژ كارتونهاي كمپاني نيپون كه البته براي ما كاملا نا آشناست. اما عكسهاي آشنايي داره. ببينيد:
افشين

Indiana Jones- تعداد پستها: 368
Registration date: 2008-06-03
رد: برنامه هاي كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا هنوز
SMAM نوشته است:
2-بسیار بسیار سپاسگزارم.امیدوارم این ماشین دیوونه یک وقت نشه که دیگه خود فاروم رو نشناسه!!!!
3-این دیگه چه وضعشعه!!1 وازهء "مانگا" هم ف ی ل ت ر شد
4-امیل جان اون سایت قبلی که برای همین مشکل "فیلت" داده بودی خیلی وقته دود شده.بازم اگر داری ما ارادتمندیم.دیگه مردم بس که هر روز دنبال یک سایت بگردم.
5-آقا یکی به من یک آنتی ف ی ل ت ر ی چیزی بده.دیگه برای کارتون پیدا کردن هم باید التماس کنیم..
1. سلام دوست خوبم. ما همچنان چشم به دست شما هستیم، ها.
2. بعید نیست! اما، خودمونیم. این فورم الکی الکی از اونای قبلی بیشتر عُمر کرد، نه؟ داره می ره توی سه سال.
3. راس می گی؟ این روزها "فیس بوک" و "یوتیوب" هم که تا روز انتخابات باز بود (نشانه ی آزادی!!!) دوباره بسته شده! حتا اس ام اس ها هم یه هفته ایه ارسال نمی شه! ما کجا زندگی می کنیم؟
4. و 5. فرستادم. رسید؟ خوب بود؟
......................................
5. پاداش

......................................
babak110 نوشته است:سلام امیر جان،خواهش می کنم. دقت کردی؟ انگار همه بچه های این فروم یه جوری به درس و دانشگاه وصل هستن،سکوت کل فروم بوی امتحان و آخر ترم میده!![]()
6. درسته "بابک" جان. همه موفق باشن.
Indiana Jones نوشته است:[b]سلام
افشين
7. خیلی هم خوب بود، "افشین" جان. دستت درد نکنه.
[/b]
Emiliano- تعداد پستها: 800
Registration date: 2007-10-25
بدرود بابالنگ دراز!!!!!
خبر رسانه ای:موسسه رسانه های تصویری همه قسمتهای باقی مونده کارتون بابالنگ دراز رو ارائه کرد و سری این کارتون رو به پایان رسوند
انیدوارم این روند ادامه پیدا کنه.پس از 2فصل اول لاکپشتهای نینجا و سری دوم لوک خوش شانس و همین بابا لنگ دراز چشم به آینده داریم
1-یادم هست.دوستان دیگه هم موراد دیگه ای خواستن که باید برای صرفه جویی در زمان و حوصله همه رو یکجا انجام بدم(به این میگن اطلاح الگوی مصرف)
2- امیدوارم همین الکی الکی ادامه پیدا کنه و الکی الکی نابود نشه
3- تازه کلمات "دنس" و "کیس" و"میچر" هم همینطور یادم رفت بگم
4و5-
انیدوارم این روند ادامه پیدا کنه.پس از 2فصل اول لاکپشتهای نینجا و سری دوم لوک خوش شانس و همین بابا لنگ دراز چشم به آینده داریم
2. بعید نیست! اما، خودمونیم. این فورم الکی الکی از اونای قبلی بیشتر عُمر کرد، نه؟ داره می ره توی سه سال.
3. راس می گی؟ این روزها "فیس بوک" و "یوتیوب" هم که تا روز انتخابات باز بود (نشانه ی آزادی!!!) دوباره بسته شده! حتا اس ام اس ها هم یه هفته ایه ارسال نمی شه! ما کجا زندگی می کنیم؟
1-یادم هست.دوستان دیگه هم موراد دیگه ای خواستن که باید برای صرفه جویی در زمان و حوصله همه رو یکجا انجام بدم(به این میگن اطلاح الگوی مصرف)
2- امیدوارم همین الکی الکی ادامه پیدا کنه و الکی الکی نابود نشه
3- تازه کلمات "دنس" و "کیس" و"میچر" هم همینطور یادم رفت بگم
4و5-

SMAM- تعداد پستها: 587
Registration date: 2007-10-23
ميبينم كه اسمم عزيز هنوز مشغول انجام كار هاشون هستن منم اين چند وقت نبودم داشتم چند تا كارتون رو ضبط مي كردم كه فعلا اين چند تا دوبلش بوده تموم شده
بل سباستين--هنا دختري در مزرعه-زورو-يوگي و دوستان اينها فعلا اوكي شده
راستي پسر شجا رو ديدم در 6 دي وي دي اسمم عزيز كار شماست اين 6 دي وي دي
ميگن هاج زنبور عسل هم اومده بيرون
بل سباستين--هنا دختري در مزرعه-زورو-يوگي و دوستان اينها فعلا اوكي شده
راستي پسر شجا رو ديدم در 6 دي وي دي اسمم عزيز كار شماست اين 6 دي وي دي
ميگن هاج زنبور عسل هم اومده بيرون
mahmoodbahlooli- تعداد پستها: 40
Registration date: 2008-06-02
1. سلام به همه.
2. هدیه ی امروز من: صوتی "کوچولوهای جهانگرد":
rapidshare.com rapidshare.comLolek_And_Bolek.mp3.html
Lolek And Bolek

..............................................
3. جدیدها:
4. مدرسه ی ما

5. قسمت اولش، که دیروز بود، جالب شروع شد؛ بخصوص، چون "فردوس کاویانی" عزیز هم بود و من خیلی ازش خوشم می یاد.
6. بازی مداد

7. کپی بسیار زشتی از "لذت نقاشی" زنده یاد "باب راس".
8. جالب اینه که این بچه فوفول به جای این که سعی کنه "باب راس" باشه و حداقل از اون تقلید کنه، سعی کرده "کیکاووس یاکیده" باشه و تا جایی که می تونه می خواد صدای اون رو تقلید کنه!!!
9. پیک بچه ها

10. برنامه ای بسیار مسخره، لوس و بی هدف. "موتور امداد" شماره ی 2، با یه مثلاً بازیگر سربار. بی حوصلگی و خواب آلودگی بچه های بیننده رو می تونید تو عکس بالا شاهد باشید.
تنها حُسن برنامه اینه که تولیدیه!
11. بمیرن این مدیران شبکه ی کودک. این "محمد میرکیانی" ترسو و تکراری. کجاست اون "واتو واتو"، "پت پستچی"، "الفی اتکینز"، "بارباپاپا" و ده ها و صدها برنامه ی شاد و رنگارنگ تابستون های دوره ی ما؟
مگه بچه های الآن چه گناهی کرده ن که باید شاهد این چرت و پرت ها باشن؟ براشون چه کار کردید که می خوایید سمت سی دی و اینترنت و ماهواره نرن؟
..............................................
SMAM نوشته است:[b]خبر رسانه ای:موسسه رسانه های تصویری همه قسمتهای باقی مونده کارتون بابالنگ دراز رو ارائه کرد و سری این کارتون رو به پایان رسوند![]()
![]()
![]()
انیدوارم این روند ادامه پیدا کنه.پس از 2فصل اول لاکپشتهای نینجا و سری دوم لوک خوش شانس و همین بابا لنگ دراز چشم به آینده داریم![]()
![]()
1-یادم هست.دوستان دیگه هم موراد دیگه ای خواستن که باید برای صرفه جویی در زمان و حوصله همه رو یکجا انجام بدم(به این میگن اطلاح الگوی مصرف)![]()
2- امیدوارم همین الکی الکی ادامه پیدا کنه و الکی الکی نابود نشه![]()
![]()
3- تازه کلمات "دنس" و "کیس" و"میچر" هم همینطور یادم رفت بگم![]()
![]()
4و5-![]()
![]()
12. بله!
13. = 3. نه بابا! عجب!
14. ببخشید که فعلاً حرف دیگه ای ندارم. تا بعد.
[/b]
babak110 نوشته است:mohammad_h نوشته است:سلام بچه ها. آهنگ کارتون دختری به نام نل یادتونه؟ این یه آهنگ خیلی معروف و قدیمی انگلیسی به اسم Greensleeves هست.
به نظر می آد که این ملودی مورد علاقه طیف وسیعی از آهنگسازها و خواننده ها بوده: از اجرای اون با چنگ ایرلندی گرفته تا بزرگانی مثل "موتسارت" و "چایکوفسکی" و معاصرهایی مثل "لئونارد کوهن" و "جرج زمفیر"؛ حتی گروه استراتووریوس هم اونو با گیتار برقی اجرا کردن.
اگه اطلاعات بیشتری راجع به این آهنگ دارید و یا اجراهای دیگه ای از این آهنگ رو در اختیار دارید -غیر از اینهایی که توی لینک پائینی گذاشته شده- خیلی خیلی ممنون میشم روی سایت بذارید.
محمد
لینک دانلود:
4shared.com 4shared.com/file/111582918/7be62f7c/Green_Sleeves.html
سلام محمد جان
greensleevs منتسب هست به هنری پنجم و اوایل قرن شانزدهم میلادی که میگن برای آن بولین سروده و معروفترین کلامش هم همونیه که میگه Greensleeves was all my joy
Greensleeves was my delight,
Greensleeves was my heart of gold,
And who but my lady greensleeves.
و الی آخر ولی با آهنگ تیتراژ نل متفاوته یکی از موزیکهای متن که توی نل استفاده شده بود بهش شبیهه و البته به مدد دوبله ایران هیچ بعید نیست که آهنگ متنش اصلا مال خودش نباشه مثل امشب که یکی از شبکه ها یه فیلم نمیدونم چینی یا ژاپنی به اسم نابغه بسکتبال پخش کرد که راه به راه توش موسیقی braveheart مال مل گیبسون پخش می شد!
اطلاعات کاملتر رو می تونی اینجا بخونی عزیز
http://www.heavenlyharpist.com/mp3/greensleeves.htm
بابک و امیر عزیز، بابت اطلاعات و فایل خیلی خیلی ممنون؛ من عاشق این موسیقی هستم. در مورد اینکه موسیقی متن دختری به نام نل همون greensleeves بود تقریبا مطمئنم ولی اگه راستش رو بخواین موسیقی مارکوپولو یادم نیست.
دانلود یه قسمت از موسیقی متن دختری به نام نل با آهنگ greensleeves:
4shared.com 4shared.com/file/115010587/301a6f9a/Nell_theme.html

mohammad_h- تعداد پستها: 102
Registration date: 2009-03-15
1. سلام.
2. پنج شنبه و جمعه ی پیش، یعنی 4 و 5 تیر، اصلاً یادم نبود که جمعه ش مناسبتیه و تلوزیون برنامه های توپ داره و زدیم بیرون. دیروز یادم اومد و رفتم سایت http://iribsima.com برنامه های هر دو شبکه رو چک کردم و حالا هم دست پُر اومدم پیشتون:
3. دهاتی و دزدها

4. شرمنده کیفیتش پایینه. از روی مانیتور کپچر شده!
5. دنیای کتاب ها
نام اریجینال: The Pagemaster

6. این آخری رو قبلاً هم داده بود؛ اما، یاد هیچ کی نبود.
................................................
7. اینا هم جدیدن:
8. ماجراهای فیل کوچولو

9. اد و اپا
نام اریجینال: Ed And Eppa

10. بچه های بندر

mohammad_h نوشته است:babak110 نوشته است:mohammad_h نوشته است:سلام بچه ها. آهنگ کارتون دختری به نام نل یادتونه؟ این یه آهنگ خیلی معروف و قدیمی انگلیسی به اسم Greensleeves هست.
به نظر می آد که این ملودی مورد علاقه طیف وسیعی از آهنگسازها و خواننده ها بوده: از اجرای اون با چنگ ایرلندی گرفته تا بزرگانی مثل "موتسارت" و "چایکوفسکی" و معاصرهایی مثل "لئونارد کوهن" و "جرج زمفیر"؛ حتی گروه استراتووریوس هم اونو با گیتار برقی اجرا کردن.
اگه اطلاعات بیشتری راجع به این آهنگ دارید و یا اجراهای دیگه ای از این آهنگ رو در اختیار دارید -غیر از اینهایی که توی لینک پائینی گذاشته شده- خیلی خیلی ممنون میشم روی سایت بذارید.
محمد
لینک دانلود:
4shared.com 4shared.com/file/111582918/7be62f7c/Green_Sleeves.html
سلام محمد جان
greensleevs منتسب هست به هنری پنجم و اوایل قرن شانزدهم میلادی که میگن برای آن بولین سروده و معروفترین کلامش هم همونیه که میگه Greensleeves was all my joy
Greensleeves was my delight,
Greensleeves was my heart of gold,
And who but my lady greensleeves.
و الی آخر ولی با آهنگ تیتراژ نل متفاوته یکی از موزیکهای متن که توی نل استفاده شده بود بهش شبیهه و البته به مدد دوبله ایران هیچ بعید نیست که آهنگ متنش اصلا مال خودش نباشه مثل امشب که یکی از شبکه ها یه فیلم نمیدونم چینی یا ژاپنی به اسم نابغه بسکتبال پخش کرد که راه به راه توش موسیقی braveheart مال مل گیبسون پخش می شد!
اطلاعات کاملتر رو می تونی اینجا بخونی عزیز
http://www.heavenlyharpist.com/mp3/greensleeves.htm
بابک و امیر عزیز، بابت اطلاعات و فایل خیلی خیلی ممنون؛ من عاشق این موسیقی هستم. در مورد اینکه موسیقی متن دختری به نام نل همون greensleeves بود تقریبا مطمئنم ولی اگه راستش رو بخواین موسیقی مارکوپولو یادم نیست.
دانلود یه قسمت از موسیقی متن دختری به نام نل با آهنگ greensleeves:
4shared.com 4shared.com/file/115010587/301a6f9a/Nell_theme.html
11. ممنون "محمد" جان. عالی بود.
1. سلام به همه.
2. عکس های به روزشده:
3. پاداش:

4. ماجراهای فیل کوچولو:

5. مدرسه ی ما

................................
6. اینام جدیده:
7. جمعمون جمعه:

8. "عمو پورنگ" شماره ی 2! یکش چی بود؛ که، 2ش چی باشه!
9. داستان های شنیدنی

10. میمون های فضایی
نام اریجینال: Space Chimps

بمیرن این مدیران شبکه ی کودک. این "محمد میرکیانی" ترسو و تکراری. کجاست اون "واتو واتو"، "پت پستچی"، "الفی اتکینز"، "بارباپاپا" و ده ها و صدها برنامه ی شاد و رنگارنگ تابستون های دوره ی ما؟مگه بچه های الآن چه گناهی کرده ن که باید شاهد این چرت و پرت ها باشن؟ براشون چه کار کردید که می خوایید سمت سی دی و اینترنت و ماهواره نرن؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"عمو پورنگ" شماره ی 2! یکش چی بود؛ که، 2ش چی باشه!
دیگه داره اپیدمی میشه.تازه من که میبینم عملا"با افزایش ساعت برنامه کودک طبق روال گذشته کیفیت فدای کمیت شده.حالا دیگه اون2تا کارتون هم که روزهای معمولی پخش میشد به زحمت پخش میشه یا اصلا" نمیشه.میتونم بگم یک باکس فیلم سینمایی(کودک و خانواده) و یک سریال مدرسه ما گذاشتن.وسط این دوتا به زور برنامه کودک چپوندن نه اونی که میگن قبل و بعد برنامه کودک فیلم و سریال گذاشتن.بنابه دلایلی پریشب داشتم فیلم"نصف مال من نصف مال تو" تماشا میکردم یادی از"وحید نیکخواه آزاد" کارگردانش میکردم که مدیر گروه کودک و نوجوان زمان ما بود
99درصد اینگونه می اندیشم این بازیگر پورنگ2 همون بابا سرخوش "سلیمون" باشه.از صداش که اینطوری حدس میزنم.در ضمن یادته گفته بودم برنامهء"هرچی خودشون بگن" بعیدهست که پس از نوروز ادامه پیدا کنه.امیدوارم بودم با آغاز تابستون و تعطیلی و پس از کنکور بذارن.اما حالا این"جمعمون جمعه" یا بهتر بگم"جمعشون جمعه"نصیبمون شد.

1. قصه های مادربزرگ

2. ؟
نام اریجینال: A Polar Pickle

3. به خاطر این که نام فارسیش گفته نشد، می ره تو "لیست خاکستری"، پارت "ب".
...........................................................
2. "اسمم" جان، یه درخواست ازت دارم: دنبال صوتیِ تیتراژ پایانی سریال دهه ی هفتادی "سیاه، سفید، خاکستری"ِِ آقای "کیانوش عیاری"ام. یادته؟ "عنایت بخشی"، "غلامحسین لطفی"، "زنده یاد نعمت گرجی"، "شهین علیزاده" و یه خانوم دیگه بودن و اولش با این مصرع از زبون "عنایت بخشی" شروع می شد که: "ما در این بازی همه بازیگریم."
داریش؟ اگه آره، زحمت آپلودشو می کِشی، عزیز؟
3. جواب نوشته ی زیبات هم بمونه برا بعد.

شرمنده!!!
"اسمم" جان، یه درخواست ازت دارم: دنبال صوتیِ تیتراژ پایانی سریال دهه ی هفتادی "سیاه، سفید، خاکستری"ِِ آقای "کیانوش عیاری"ام. یادته؟ "عنایت بخشی"، "غلامحسین لطفی"، "زنده یاد نعمت گرجی"، "شهین علیزاده" و یه خانوم دیگه بودن و اولش با این مصرع از زبون "عنایت بخشی" شروع می شد که: "ما در این بازی همه بازیگریم."
خودت که موضع من رو نسبت به برنامه های وطنی میدونی.شرمنده ندارم.یک خواهش هم دارم.دیروز(15 تیر) که روز عید و تعطیل بود به دلیل آلرژی(که پیش تر صحبتش شده بود)یک اشتباه کردم و نتونستم برنامه کودکصبح 2(از 8.5 تا حدود 1ظهر)رو ضبط کنم و ببینم.میخوام بدونم دقیقا" چه کارتونهایی پخش شد(فیتیله که اصلا" حساب نیست).اگر دیدی سپاسگزار میشم بگی.
پ.ن:اگر گفتی اینروزها 2تا چیزی که بدجور روی اعصاب من هستن چیه؟(راهنمایی یکی مربوط به عصر بخیر بچه ها هست و یکی هم برنامه کودک شبکه1)

SMAM نوشته است:
دیگه داره اپیدمی میشه.تازه من که میبینم عملا"با افزایش ساعت برنامه کودک طبق روال گذشته کیفیت فدای کمیت شده.حالا دیگه اون2تا کارتون هم که روزهای معمولی پخش میشد به زحمت پخش میشه یا اصلا" نمیشه.میتونم بگم یک باکس فیلم سینمایی(کودک و خانواده) و یک سریال مدرسه ما گذاشتن.وسط این دوتا به زور برنامه کودک چپوندن نه اونی که میگن قبل و بعد برنامه کودک فیلم و سریال گذاشتن.بنابه دلایلی پریشب داشتم فیلم"نصف مال من نصف مال تو" تماشا میکردم یادی از"وحید نیکخواه آزاد" کارگردانش میکردم که مدیر گروه کودک و نوجوان زمان ما بود
99درصد اینگونه می اندیشم این بازیگر پورنگ2 همون بابا سرخوش "سلیمون" باشه.از صداش که اینطوری حدس میزنم.در ضمن یادته گفته بودم برنامهء"هرچی خودشون بگن" بعیدهست که پس از نوروز ادامه پیدا کنه.امیدوارم بودم با آغاز تابستون و تعطیلی و پس از کنکور بذارن.اما حالا این"جمعمون جمعه" یا بهتر بگم"جمعشون جمعه"نصیبمون شد.
1. درسته "اسمم" جان. خیلی افتضاح شده. ترجیح می دم دیگه برنامه ها رو نبینم و حیف وقت گذاشتن واسه ی اینا.
2. "وحید نیکخواه آزاد" قلبش واقعاً برای بچه ها می تپه. مثل ایشون زیادن: "مصطفی رحماندوست"، "مرضیه برومند"، "ایرج طهماسب" و ...؛ کسانی که، هرجا برن، باز یاد بچه ها و کودک درون خودشونن و هنوز بعد از قطع شدن ریشه ی سینمای کودک تو دهه ی 80، باز دلشون می خواد برای بچه ها بگن و بسازن و کار کنن.
3. آره. چشماش که خیلی شبیهشه؛ اما، از خودش کوچکترین ابتکاری نداشته و از کسی تقلید کرده که خودش سراپا عیب و تقلیده و اصلاً لیاقت نداره بره تو خاطرات بچه ها؛ اگرچه، متأسفانه بچه های بدبخت از بی گوشتی به چغندر روی آورده ن!
4. درسته. خیلی حیف شد. کارای قشنگی شروع می کنن و بدون برنامه ریزی و از قبل گفتن قطع می شه! "نقره" هم که آب پاکیو ریخت رو دستمون و گفت آخراشه؛ فقط، امیدوارم این برنامه تموم نشه و ادامه ش بدن، تا خودِ مهر و "آغاز سال نو"ی پرخاطره؛ که، خیلیا مث من دنبالشن.
5. راستی، چرا "نقره" تکرار نداره؟
SMAM نوشته است:
1. درسته "اسمم" جان. خیلی افتضاح شده. ترجیح می دم دیگه برنامه ها رو نبینم و حیف وقت گذاشتن واسه ی اینا.
2. "وحید نیکخواه آزاد" قلبش واقعاً برای بچه ها می تپه. مثل ایشون زیادن: "مصطفی رحماندوست"، "مرضیه برومند"، "ایرج طهماسب" و ...؛ کسانی که، هرجا برن، باز یاد بچه ها و کودک درون خودشونن و هنوز بعد از قطع شدن ریشه ی سینمای کودک تو دهه ی 80، باز دلشون می خواد برای بچه ها بگن و بسازن و کار کنن.
3. آره. چشماش که خیلی شبیهشه؛ اما، از خودش کوچکترین ابتکاری نداشته و از کسی تقلید کرده که خودش سراپا عیب و تقلیده و اصلاً لیاقت نداره بره تو خاطرات بچه ها؛ اگرچه، متأسفانه بچه های بدبخت از بی گوشتی به چغندر روی آورده ن!
4. درسته. خیلی حیف شد. کارای قشنگی شروع می کنن و بدون برنامه ریزی و از قبل گفتن قطع می شه! "نقره" هم که آب پاکیو ریخت رو دستمون و گفت آخراشه؛ فقط، امیدوارم این برنامه تموم نشه و ادامه ش بدن، تا خودِ مهر و "آغاز سال نو"ی پرخاطره؛ که، خیلیا مث من دنبالشن.
1. جوینده یابنده است.
بالأخره بعد از سال ها از "گیتی خامنه"ی عزیز عکس پیدا کردم و تقدیمش می کنم به تموم عزیزان این فورم:

2. منبع: http://www.flickr.com/photos/29787347@N06/3674472396/
خیلی متشکرم از این منبع.
3. حلقه:

4. این هم مدت ها یکی از سؤالای "لیست سیاه"مون بود. به این ترتیب این دو آیتم هم پیدا شدن و به "لیست سفید" (آرشیو) پیوستن:
Emiliano نوشته است:
131. گیتی خامنه (گیتی خامنه ای): مجری جدی و صورت سنگی ای با صدای نسبتاً بمی که یه کم حرف می زد و آب دهنشو قورت می داد. دهه ی 60.
Emiliano نوشته است:
74. حلقه: موزیکال، بی کلام و تک قسمتی. ماهی قرمز کوچولویی قایقی رو روی سطح آب دریا دید و ازروی کنجکاوی رفت ببینه چه خبره که النگوی دخترکی که با آب دریا بازی می کرد، از دستش دررفت و افتاد تو کمر این ماهی. ماهی اول می خواست از دست حلقه رها شه؛ ولی، وقتی خودشو توی آینه دید و حس کرد با بقیه فرق داره، خودشو گرفت و از دوستاش رها شد و دائم می نشست و آینه به دست می گرفت و غذا می خورد. تا این که چاق شد و کوسه ای می خواست شکارش کنه که دوستاش نجاتش دادن. آخرش هم، به کمک دوستاش حلقه رو از کمرش درآورد و انداخت تو قعر دریا. پاییز 86.
5. این هم جدیده:
6. آنچه باقی می ماند

SMAM نوشته است:[b]"اسمم" جان، یه درخواست ازت دارم: دنبال صوتیِ تیتراژ پایانی سریال دهه ی هفتادی "سیاه، سفید، خاکستری"ِِ آقای "کیانوش عیاری"ام. یادته؟ "عنایت بخشی"، "غلامحسین لطفی"، "زنده یاد نعمت گرجی"، "شهین علیزاده" و یه خانوم دیگه بودن و اولش با این مصرع از زبون "عنایت بخشی" شروع می شد که: "ما در این بازی همه بازیگریم."
خودت که موضع من رو نسبت به برنامه های وطنی میدونی.شرمنده ندارم.یک خواهش هم دارم.دیروز(15 تیر) که روز عید و تعطیل بود به دلیل آلرژی(که پیش تر صحبتش شده بود)یک اشتباه کردم و نتونستم برنامه کودکصبح 2(از 8.5 تا حدود 1ظهر)رو ضبط کنم و ببینم.میخوام بدونم دقیقا" چه کارتونهایی پخش شد(فیتیله که اصلا" حساب نیست).اگر دیدی سپاسگزار میشم بگی.
پ.ن:اگر گفتی اینروزها 2تا چیزی که بدجور روی اعصاب من هستن چیه؟(راهنمایی یکی مربوط به عصر بخیر بچه ها هست و یکی هم برنامه کودک شبکه1)
7. ای بابا! چطور شد "امیر کبیر" و "گرگ ها" و ... رو داری؟ این که خیلی تاپ بود. نه، شما از وطنی ها هر کدوم رو که دلتون بخواد، جمع کردید! اشکم در اومد وقتی دیدم نداری!
8. راستش دقیق دقیق نمی تونم بگم چی داد. من صبحشو دیدم؛ ولی، به دلایلی بعدازظهرشو از دست دادم؛ که، لطفاً درمورد بعدازظهر همون روز شما کمکم کن شبکه ی 1 چی داد.
9. اما، صبح: همون 2 مورد بالایی ("حلقه" و "آنچه باقی می مانَد") رو داد + مشتی از اون کارتون هایی که می دونی من بدم می یاد.
10. برای دیدن دقیق تر، می دونی که باید بری اینجا؛ البته، حداقل 3 روز بعد از اون تاریخ:
http://iribsima.com/
[/b]
1. جوینده یابنده است.
بالأخره بعد از سال ها از "گیتی خامنه"ی عزیز عکس پیدا کردم و تقدیمش می کنم به تموم عزیزان این فورم:

2. منبع: http://www.flickr.com/photos/29787347@N06/3674472396/
خیلی متشکرم از این منبع.
3. حلقه:

4. این هم مدت ها یکی از سؤالای "لیست سیاه"مون بود. به این ترتیب این دو آیتم هم پیدا شدن و به "لیست سفید" (آرشیو) پیوستن:
Emiliano نوشته است:
131. گیتی خامنه (گیتی خامنه ای): مجری جدی و صورت سنگی ای با صدای نسبتاً بمی که یه کم حرف می زد و آب دهنشو قورت می داد. دهه ی 60.
Emiliano نوشته است:
74. حلقه: موزیکال، بی کلام و تک قسمتی. ماهی قرمز کوچولویی قایقی رو روی سطح آب دریا دید و ازروی کنجکاوی رفت ببینه چه خبره که النگوی دخترکی که با آب دریا بازی می کرد، از دستش دررفت و افتاد تو کمر این ماهی. ماهی اول می خواست از دست حلقه رها شه؛ ولی، وقتی خودشو توی آینه دید و حس کرد با بقیه فرق داره، خودشو گرفت و از دوستاش رها شد و دائم می نشست و آینه به دست می گرفت و غذا می خورد. تا این که چاق شد و کوسه ای می خواست شکارش کنه که دوستاش نجاتش دادن. آخرش هم، به کمک دوستاش حلقه رو از کمرش درآورد و انداخت تو قعر دریا. پاییز 86.
5. این هم جدیده:
6. آنچه باقی می ماند

SMAM نوشته است:[b]"اسمم" جان، یه درخواست ازت دارم: دنبال صوتیِ تیتراژ پایانی سریال دهه ی هفتادی "سیاه، سفید، خاکستری"ِِ آقای "کیانوش عیاری"ام. یادته؟ "عنایت بخشی"، "غلامحسین لطفی"، "زنده یاد نعمت گرجی"، "شهین علیزاده" و یه خانوم دیگه بودن و اولش با این مصرع از زبون "عنایت بخشی" شروع می شد که: "ما در این بازی همه بازیگریم."
7. ای بابا! چطور شد "امیر کبیر" و "گرگ ها" و ... رو داری؟ این که خیلی تاپ بود. نه، شما از وطنی ها هر کدوم رو که دلتون بخواد، جمع کردید! اشکم در اومد وقتی دیدم نداری!
8. راستش دقیق دقیق نمی تونم بگم چی داد. من صبحشو دیدم؛ ولی، به دلایلی بعدازظهرشو از دست دادم؛ که، لطفاً درمورد بعدازظهر همون روز شما کمکم کن شبکه ی 1 چی داد.
9. اما، صبح: همون 2 مورد بالایی ("حلقه" و "آنچه باقی می مانَد") رو داد + مشتی از اون کارتون هایی که می دونی من بدم می یاد.
10. برای دیدن دقیق تر، می دونی که باید بری اینجا؛ البته، حداقل 3 روز بعد از اون تاریخ:
11. دوتا رو نمی دونم. زیادن! مسلماً یکیش "قاصدک"ه. اینو مطمئندم. یکی هم یا "گوگوجی" یا "پیک بچه ها" یا "گشت زولا" یا ...؟ خیلی ان.
[/b]
تکرار در جام جم!!!
4. کارای قشنگی شروع می کنن و بدون برنامه ریزی و از قبل گفتن قطع می شه! "نقره" هم که آب پاکیو ریخت رو دستمون و گفت آخراشه؛ فقط، امیدوارم این برنامه تموم نشه و ادامه ش بدن، تا خودِ مهر و "آغاز سال نو"ی پرخاطره؛ که، خیلیا مث من دنبالشن.
11. دوتا رو نمی دونم. زیادن! مسلماً یکیش "قاصدک"ه. اینو مطمئندم. یکی هم یا "گوگوجی" یا "پیک بچه ها" یا "گشت زولا" یا ...؟ خیلی ان.
4-اگر یادت باشه در آغاز سری دوم نقره که همین آرزوی رسیدنش به ماه مهر رو داشتی گفتم که این سری هم مثل سری قبلش 13برنامه هست.پس نباید غافلگیر شده باشی.
5-این پرسشی بود که خودم سال پیش داشتم و دنبال پاسخش گشتم(هم در باره سری اول نقره و هم سایر برنامه های اینچنینی مثل دو قدم مانده به صبح و ...)و پیدا هم کردم.اما دست ادمهایی مثل ما بهش نمیرسه.چون در سایت صدا و سیما دیدم کانال"جام جم3" تکرار پخش میکنه.خودشم نه فرداش یا همون هفته بلکه چند ماه بعدش(همین الان بری سایت صدا و سیما فهرست کانال جام جم3 رو ببینی پیدا می کنی اونم تازه سری اولش هست).همین کارها رو می کنن بعد میگن چرا مردم میرن سراغ ماهواره.خب یکی نیست بگه شما که برنامه داخلی رو در کانالهای ماهواره ای که برای خارج پخش میشه تکرار میکنین اما در خود داخل نه چه انتظاری از بقیه مردم دارین.
7-آخه از شانس اونا رو یا از یکی دیگه گرفتم یا همین اواخر که دوباره پخش شده ضبط کردم(که شامل این یکی نمیشه)
8-شبکه1:پلنگ دم دراز - گربهء ماجراجو - فوتبالیستها + کلیپای وطنی به قول خودشون شاد
10-بابای آدم درمیاد که بتونه اجرا بکنه از این سایت(دست کم من این مشکل رو دارم).بگذریم یک کاریش میکنم
11-نه منظورم اونا نبود.الان میگم و خلاص.یکی این عروسک بازی مجریهای "پسر"عصر بخیر بچه ها(در حد نفرت انگیزی هم برای من هست)و یکی هم آگهی عمو پورنگ(هم گم شده اش و هم پیدا شده اش)

Emiliano نوشته است:
1. جوینده یابنده است.
سلام امیر جان
نمیدونی چقدر با دیدن عکس خانم گیتی خامنه خوشحال شدم، تقریبا" قیافه اش یادم رفته بود و فقط یه چیز خیلی مبهمی تو ذهنم ازش مونده بود، الان با دیدن این عکس قیافه اش دوباره اومد تو ذهنم، چقدر مهربون به نظر میرسه و دیگه اینکه بعد از بیست و اندی سال خیلی خوب مونده!
بی نهایت ازت ممنونم امیر عزیز، دستت درد نکنه، کارت عالی بود

Shervin- تعداد پستها: 476
Registration date: 2008-07-26
صفحه 9 از 45 •
1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 27 ... 45 
صفحه 9 از 45